Thursday, 9 February 2012

I love you okayy. ;)

Hai blog! okayy, tepat jam 8.03 pagi ini aku dah mencapai umur 20 tahun 1 hari okayy. Sila berbangga disitu sebab dah mula rasa dewasa dan sila tampar diri sendiri. Okayy!. terus ke tujuan yang asal ye. Lepas hantar adik sekolah tadi seperti biasa aku akan on laptop ni untuk ber muka buku kan. Actually, memang aku tunggu sangat wish dari dia. Dah post dah dekat wall cakap " okayy, awak lupeee. ". Dia tak balas pon, rasa nak belasah. HAHA. Tapi bila bukak notification ade "Nur Atikah Ibrahim shared a link on your wall". okayy, excited aku bukak ye.


Silalah bukak link tu, sumpah terharu dino. Even Mr Zuki pon tak sweet macam awak. hehe. ;p. Jangan salah faham pasal itu okayy, kuat jeles sungguh  na kamu, bertahun dah. haha. Okayy, akak gelak sekarang. ;p. 

okayy, untuk Nur Atikah Ibrahim, sila dengar ini :

* Terima Kasih Banyak untuk semuanya
* Akak doakan kamu cemerlang dalam SPM, 11A+ kan. ;)
* Nanti akak kawen akak mesti jemput punya. HAHA. noob.
* Any problem just tell me, i always be with you dear. ;)
* Hadiah ape ek? Soriiiiiiiiii. ;p
* Akak sayang kamu jugak. Teringat kamu nyanyi lagu So What dulu. HAHA


 okayy, Terima kasih sekali lagi. Nanti no fon akak pm kat FB tau. Jangan moody moody, takbagus. hehe. 

Awak sgt comel dalam gambar curi ni. ;p


Sekian,
Singkongcing

1 comment:

  1. okayy takk moody ! kitee senyomm sampai telingaaa . the heeee :))))))

    ReplyDelete