Sunday, 13 November 2011

Rindu lahh kawan sekolah.

Hai blog ku tersayang . ;). Kompem Fatin syaqirin excited nak baca blog aku nih, maklumlah blog artis dohh. haha. Ok, kali ni gua kompem nak cite pasal budak sekolah menengah gua. Owwh! sumpah rindu kelas 5 rabbit a.k.a 5 Rusyd aku. Sayang nye lahh kat diorang especially Farah olin, Wawe, Zaza, Zack, Yuni, Ijah, Soley, Ain, Aten dan Joji.!  haha.. Actually duluka mase f1 aku tak hengat sape kawan baik aku. haha. Sadiss kan. Tapi yang aku ingat first jejak tapak ibu jari kat Smka Slim River habaqq ang , aku jumpa Nadia Shahrom. Korang kenal? Tak kenal, tnye Fatin sya. haha.  Nasebb lahh ko syaqirin, nama ko popular kat blog aku. Dulu dorm first aku A1-3. Dalam dorm tuhh yang aku ingat lagi aku jadi bendahari habaqq hang sekali lagi. Haha. Tapi dalam seumur hidup aku , aku paling tak suka jawatan tu sebab kena simpan duit lahh, kutip lahh. Ahhh! bosan. hehe. Bukan sebab aku tak nak tanggungjawab tapi hanya kerana jawatan tuhh tak mencabar pong. ! Alamak terlebih sudah!. ;p. Masa kat asrama aku giler independent lahh, mak ayah tak de nye nak datang melawat aku, ayah cakap berdikari sendiri tak payah nak nangis nak balik lah ape lah. Fuhh! memang f1 aku tak pernah lahh nak menangis homesick, tapi kalau aku menangis pon sebab kawan. Dashat waktu f1 , gaduh lahh ape lahh. Ye lahh, tak cukup akal lagi nak pikiaqq. haha. Dah, tutup cerita pasal F1. Masuk F2 pulak. Ha.. F2 paling gedik lahh, dah pandai minat minat suka suka. Kapel? tak payah cakap, time F2 paling ramai yang kapel. Kena panggil dengan akak akak aku belum rasa nak cerita sebab sadiss dohh. Hampeh, Last last diorang yang jadi syaitan sekarang. hahahah. Opsss! sori, terlepas. Waktu F2 dan F3 aku dah ada dah kawan baik, masa ni yang aku ingat of course Atika Ashri, Aini Azwa, Aisyah Shafawi, Fatin Syaqirin dan Hazirah Salikin and sorang lagi jugak, Nadia Shahrom. Bodoh giler time F3 kan , masa besday aku diorang bagi hadiah dashat dohh, Aku macam tak sampai hati nak bagitau,. haha. Anyway, tu lahh hadiah paling giler penah aku dapat sepanjang umur aku lahh. Caya lahh!. Tapi lepas aje F3 semua dah pecah, Syaqirin pon dah masuk sekolah lain.

Okayy, tutup cerita tuh semua. Aku nak cite time F5 lahh. Masa nihh baru aku dapat kawan susah senang, buat salah sama sama tanggung pon sama sama. Baru erti kawan wehh. Aku ase aku tak de jumpa kawan macam diorang kat matrikulasi dengan UITM sekarang. Aku rindu sangat kat korang wehhh!





 Fatin syaqirin lahh ni. hehe
nadia shahrom habaq hang. ;)
sumpah! rindu sangat! ok, setakat ini saje. bye.

Sekian,
Singkongcing