Saturday, 9 March 2013

Dulu dan sekarang

Assalamualaikum..
Yes, hari ahad yang sangat ngantuk sebab pegi tengok running man sampai pukul 3 pagi apedehal. Haha. Hari ni goal aku nak gi makan laksa dengan cendol. Takkire. ^^  okayy, dah start masuk sem baru iaitu semester 4 yang mana aku rasa pressure dah start utk awal2 sem lagi. Sebab subjek sume core dan lecturer tegas tegas belaka. Sekarang aku sedar no more honeymoon year sebab paling aku rasa cuak ade subjek employment law utk sem ni. Alahai, law kot. Takpe, nak taknak kena tempuh jugak yang pasti usaha. Yes!

Yes, 2 3 menjak suka sangat update pasal cintan cinton. Haha. Dan hari ni pon nak cakap pasal cinton jugak. Sebab aku rasa cinton aku sekarang ni totally 360 degree change. Sebab utama mungkin i've fall in love dengan orang yang jauh lebih tua dari aku. Eh, bukan tua. Matang. Hikhik ^^. Dulu, kalau bercinta sepanjang masa fon ada kat tangan. nak mesej sesaje. Konon cakap alaa takjemu pon. Kompom. Sampai satu masa cakap benda yang sama. Rewind balik la konon. Haha. Tapi sekarang, pegang fon malam aje. Sebab siang bebas nak beraktiviti just lapor je. Haha. Totally diffrent sangat.

Yup, dah 21 tahun ni macam2 lagi kena ubah. Kena ikot flow takboleh nak perangai yang sama jr sebb dulu dan sekarang tak sama. Macam kawan aku sam cakap, kalau kita taklalui kita takde pengalaman tu. Sangat agree. Sekarang ni nak cakap bnde2 yang takfaedah ase dah takboleh sangat. Cakap pon bnde yg masuk rasa nak sembang kalau takde diam je. Haaa, tu jugak aku skang. Kalau dulu bercakap je. Haha.

Ingat, dulu dan sekarang taksama. Jangan asyik ditakuk lama. Berubah!. One of my friend kat kelas dah start pakai stokin dah. Memang macam wah wah wah. Alhamdulillah. Nak jugak tapi still fikir takut takistiqmah. MasyaAllah. Doakan!.

Wasalam